ManchetknopenKopen.nl is onderdeel van ViveleDon B.V.

ViveleDon B.V. heeft de afgelopen jaren een uitstekende reputatie opgebouwd als specialist op het gebied van kunst en geschenken voor het bedrijfsleven. In samenwerking met kunstenaars, designers en fotografen ontwikkelen wij schilderijen, awards, sculpturen, glaskunst, tuinbeelden en andere kunstobjecten. Deze (kunst)geschenken zijn geschikt voor jubilea, openingen, afscheid van medewerkers en als exclusief relatiegeschenk.

Door op maat gemaakte ontwerpen toe te passen op gebruiksvoorwerpen ontstaan er bijzondere geschenken, uniek en passend bij de identiteit van het bedrijf. Denkt u hierbij aan een glazen schaal, een lederen map, op maat gemaakte geschenkverpakking et cetera.

Naast kunstgeschenken kunt u ook bij ons terecht voor relatiegeschenken, promotionele artikelen, textiel, persoonlijke accessoires, gadgets, kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. In onze showrooms aan de Rosmolenweg 9B in Papendrecht vindt u alle geschenken onder één dak. We bezoeken ieder jaar verschillende internationale beurzen om op de hoogte te blijven van de laatste trends op geschenkengebied.

Voor de Nederlandse en Belgische markt zijn we distributeur  van een aantal producten voor de bloemenwereld onder andere de Bloemensnijder, Bloemenstripper en Kleintje Knip. We zijn continu op zoek naar en bezig met het ontwikkelen van meer innovatieve producten. Onlangs hebben wij de Bloemenschikker op de markt gebracht.

Neem een kijkje in onze webshops voor awards, manchetknopen en sculpturen. Met de webshops bedienen we zowel particulieren als zakelijke klanten.

Daag ons uit om creatief te zijn en laat ons met u meedenken.

Neem contact met ons op voor advies of om een afspraak te maken met één van onze adviseurs.