Uw bedrijfslogo, initialen, familiewapen of eigen ontwerp in uw manchetknopen graveren is onze specialiteit . Wij werken samen met een gerenommeerde Nederlandse goud en zilversmid die onze manchetknopen graveerd en ervoor zorgt dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Al onze gouden manchetknopen en zilveren manchetknopen worden voorzien van een meesterteken. Een meesterteken is uniek en wordt geregistreerd bij de waarborginstellingen. Hierdoor is er altijd te achterhalen wie de knopen heeft gegraveerd.

U kunt zelf uw lettertype aangeven of wij kunnen een advies geven welk lettertype het beste resultaat geeft bij het graveren van uw manchetknoop.

Verzilverde Manchetknopen
Vergulde Manchetknopen
Zilveren Manchetknopen
Gouden Manchetknopen
Ronde manchetknopen
Rechthoekige manchetknopen
Ovale manchetknopen
Vierkante manchetknopen

Door onze jarenlange ervaring met het produceren van manchetknopen kunnen wij het beste resultaat garanderen. Tijdens het bestelproces kunt u uw bedrijfslogo, familiewapen, initialen of tekst uploaden en binnen uiterlijk 10 werkdagen worden de manchetknopen aangetekend bij u thuis afgeleverd. Mocht onze goud –en zilversmid twijfelen dan maakt hij eerst een digitale proef van de manchetknopen en deze wordt ter goedkeuring per mail naar u toe gestuurd. Voor grotere oplage manchet knopen krijgt u sowieso een digitale proef en als de tijd het toelaat sturen we ook vaak een echt sample ter goedkeuring naar u toe. Wij willen 100% gegarandeerd zijn dat u tevreden bent over de gegraveerde manchetknopen.

Elke manchetknoop is identiek om dat ze gegraveerd worden door een computer gestuurde machine. Na de gravering wordt de manchetknoop gecontroleerd en na bewerkt met de hand en gepolijst totdat het resultaat maximaal is en u een tevreden klant bent die levenslang plezier heeft van zijn manchetknopen.

Ook hebben wij de mogelijkheid om naast het graveren met een diamantgravering, uw manchetknopen te graveren met een lasergravure. Men spreekt ook wel over een vlakgravering, doordat de laser de manchetknopen brand, zodat er een wit matte kleur ontstaat. Je zult hier geen diepteverschil zien op de manchetknoop, maar het geeft wel een moderne uitstraling.

Heeft u een grotere oplage manchetknopen nodig dan is er ook de mogelijkheid om de gravure in te lakken met een kleur naar wens. Dit is de perfecte techniek om je bedrijfslogo erin te verwerken. Minimale aantal is voor deze manchetknopentechniek 50 paar. Voor meer informatie kijk bij manchetknopen op maat.