Doming Manchetknopen

Manchetknopen met een doming zijn ideaal om makkelijk om uw logo, eigen ontwerp of foto op een manchetknoop te krijgen. U kunt uw logo, foto of eigen ontwerp tijdens het bestellen van de manchetknopen uploaden en wij bewerken deze op een domingsticker die vervolgens op uw manchetknoop verwerkt wordt. De doming is een transparante kunststof laag die meer diepte geeft aan het ontwerp.

Bij enkele paren of kleine oplagen verzoeken we om het ontwerp in een Jpeg bestand aan te leveren. Voor grotere oplagen moet het ontwerp in een eps bestand worden aangeleverd. Om zeker te zijn of de afbeelding die u wil gebruiken toereikend is, kunt u het bestand naar ons mailen voor advies.

De manchetknopen zijn verkrijgbaar in 4 vormen (vierkant, rechthoekig, rond en ovaal). Elke vorm manchetknopen zijn per paar te bestellen.

Door gebruik te maken van een domingsticker krijgt u afbeelding diepte en dat geeft een sjiek karakter. Uw afbeelding of logo kan door ons worden bewerkt zodat hij klaar is voor produktie. Mochten wij twijfelen of de afbeelding geschikt is voor de manchetknoop dan nemen wij contact met u op.

Knopen met doming worden veel gebruikt voor manchetknopen met kleuren logo’s of manchetknopen met persoonlijke items, zoals kinderen, dieren of familieleden. De perfecte manier om persoonlijke manchetknopen te creëren.

Levertijd: 3-5 werkdagen voor de ronde en vierkante knopen. De ovale en rechthoekige manchetknopen hebben een langere levertijd.