Wil je een product omruilen of retourneren? Geen enkel probleem.

Herroepingsrecht

U heeft na ontvangst van uw bestelling 30 dagen bedenktijd. Belangrijk om te weten is dat u geen aanspraak kunt maken op het herroepingsrecht wanneer het bestelde product speciaal voor u is gemaakt. Denkt u hierbij aan maatwerk producten en artikelen die zijn voorzien van een print of gravure op basis van uw specifieke wensen.

Hoe retourneer ik een product?

Bevalt het bestelde artikel toch niet dan kunt u deze naar ons retour sturen, doorloop daarvoor de volgende stappen:

1. Stuur een e-mail naar info@manchetknopenkopen.nl om aan te geven dat u een product wilt retourneren. Om uw retour in behandeling te kunnen nemen verzoeken we u om het bestelnummer te vermelden en aan te geven welk product u naar ons terug gaat sturen.

2. U ontvangt van ons een bevestiging van de retourmelding.

3. Verpak het te retourneren product in de originele verpakking en zorg ervoor dat het onderweg niet kan beschadigen. Alleen artikelen in goede staat en inclusief (geschenk)verpakking kunnen retour worden genomen.

Tip: Om uw retour zending spoedig te kunnen verwerken verzoeken we u vriendelijk om uw naam en bestelnummer op het pakket te vermelden of bij voorkeur een briefje of de opdrachtbevestiging in het pakket bij te sluiten.

4. Stuur het pakket retour naar ManchetknopenKopen, het adres ontvangt u in de bevestiging van de retourmelding. Het opsturen van het pakket naar ons adres mag u doen met een vervoerder naar keuze. De kosten voor het retourneren worden niet door ons vergoed. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending en de kosten zijn voor uw rekening.

Tip: Bij afgifte van uw pakket bij de vervoerder ontvangt u een verzendbewijs. Bewaar het verzendbewijs goed, dit is uw bewijs dat u het pakketje hebt geretourneerd naar ManchetknopenKopen.nl

5. Nadat wij het pakket in goede orde hebben ontvangen krijgt u van ons binnen 48 uur een e-mail als bevestiging. Het aankoopbedrag storten wij binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket terug op het bij ons bekende rekeningnummer o.v.v. het bestelnummer.


Zijn er kosten verbonden aan retourneren?
De verzendkosten voor het retourneren van het product zijn voor uw rekening. Wij vragen hiervoor uw begrip. Wanneer pakketten ongefrankeerd of onder rembours naar ManchetknopenKopen.nl retour worden verzonden dan zijn wij genoodzaakt om de kosten te verreken met het terug te storten aankoopbedrag.

Ik heb een beschadigd of verkeerd product ontvangen
We verpakken de producten zo zorgvuldig als mogelijk maar het kan helaas toch gebeuren dat het product voor of tijdens de bezorging beschadigd raakt of dat u een ander artikel ontvangt dan u heeft besteld. Ons team doet er alles aan om dit te voorkomen.

Ontvangt u een verkeerd of beschadigd product neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op zodat we het kunnen oplossen. Wilt u het bestelnummer vermelden in de e-mail en indien het een beschadigd product betreft een foto meesturen. Zo kunnen we uw klacht direct in behandeling nemen en het snelste een oplossing bieden.