De betaling van uw bestelling verloopt via een beveiligde verbinding, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw gegevens.
Bij ons kunt u kiezen uit de volgende betaalmethoden:

iDEAL:
Met iDEAL kunt u vertrouwt, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maakt u gebruik van internetbankieren bij bijvoorbeeld ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

iDeal is een gemakkelijke manier van betalen op internet, heeft u internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank? Dan heeft kunt u kosteloos gebruik maken van iDEAL.

Achteraf betalen
Voor zakelijke klanten hebben we de mogelijkheid om een factuur achteraf te ontvangen. Bij het aanmaken van uw account dient u uw bedrijfsnaam in te vullen en het wordt mogelijk om achteraf te betalen door middel van een factuur.
Wij hanteren een betalingstermijn van veertien dagen.

Hoe betaal ik vanuit het buitenland?
De prijzen zijn inclusief verzendkosten naar één adres in Nederland of België.

Woont u in het buitenland en wilt u de bestelling op een Nederlands of Belgisch adres laten afleveren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.